Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​کمیسیون اروپا درخواستی را به گوگل برای حذف رسانه های دولتی روسیه از نتایج جست و جوهایی که در کشورهای داخل این بلوک انجام می شود، ارسال کرده است.
واشنگتن پست گزارش کرده است گوگل نامه ای از مقامات اتحادیه اروپا را در دیتابیس درخواستهای دولتی بارگذاری کرده است. در این نامه مقامات اروپایی توضیح داده اند چگونه دستور رسمی کمیسیون اروپا برای ممنوعیت پخش شبکه خبری آر تی و اسپوتنیک در اتحادیه اروپا شامل حال موتورهای جست و جو و شرکتهای اینترنتی هم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، کمیسیون اروپا چند روز پیش ممنوعیت این دو رسانه دولتی روسیه را پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین صادر کرد. اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرده بود با این ممنوعیت رسانه های مذکور دیگر نمی توانند مطالب توجیه کننده جنگ را پخش کنند. فیس بوک، توییتر و تیک تاک هم دسترسی به آر تی و اسپوتینک در سراسر اروپا را مسدود کرده اند. گوگل هم محدودیتهای خود را اعلام کرده اما تنها برای کانالهای یوتیوب بوده است.

بر اساس گزارش وب سایت انگجت، در این نامه، مقامات اروپایی گفته اند موتورهای جست و جو نقش مهمی را در انتشار محتوی ایفا می کنند و اگر این شرکت رسانه های مذکور را از موتور جست و جوی خود حذف نکند، دسترسی عمومی به آنها را تسهیل می کند.

گوگل در راستای محدودیتهای اعمال شده، تبلیغات برای تبلیغات کنندگان مقیم روسیه را در تمامی پلتفرمها و شبکه های جهانی خود متوقف خواهد کرد. این اقدام علاوه بر تعلیق اخیر تبلیغات گوگل در روسیه است. گوگل و یوتیوب پیشتر فروش تبلیغات آنلاین در روسیه را متوقف کرده بودند. کانالهای یوتیوب در روسیه همچنان می توانند از مخاطبان خارج از روسیه درآمدزایی داشته باشند. اپلیکیشنهای رایگان در گوگل پلی همچنان در روسیه قابل دسترس خواهد بود. سرویس ویدیویی یوتیوب آلفابت و فروشگاه گوگل پلی تمامی خدمات مبتنی بر پرداخت در روسیه شامل اشتراک را در پی تحریمهای غربی و ایجاد مشکلات بانکی مربوط به آن معلق کرده اند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوگل سایت روسیه کمیسیون اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۴۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • نتایج دیروز و دیشب فوتبال باشگاهی اروپا
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • اعتراض دانشجویان در آمریکا و اروپا خبر اول رسانه‌های دنیا + فیلم
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است